Warriors of Death
Lider
PROSZĘ NIE SPAMOWAĆ INNYCH WĄTKÓW TUTAJ PISZEMY SWOJE PROPOZYCJE, PYTANIA, KOMENTARZE ITP. (dotyczące sparów trenoli itd.)
Lider
Tak więc na razie będziemy tworzyć domowy server na czas trwania treningów
Lider
Sokol został Vldr ponieważ jest 2 co do najlepszych w tym kranie graczy tuz za mna nie chwalac sie
JAK KTOS NIE CHCE GO NIECH PISZE TU !!!
Lider
mhg...raz się zdarza...
Widzę że jesteś na NIE bo dalej Ci coś nie pasuje ;/
Lider
Karolox napisał:
HAHA DZISIAJ BYłEM OD NIEGO LEPSZY NA CzBB
No własnie RAZ Ale ciebie nie było na treningu
A on bardzo mi pomógł w stworzeniu serv
A tak przy okazji cienizna chłopaki na treningu WE 2 Nie mogliście mnie zabić . hehe 24/5 CIENIZNA
Ale to dlatego że ja jestem najlepszy w TO
MUHAHA! (Żart)
Ja nie mogłem tego serwa znaleźć
=/
Zrobiłem to co kazałeś i nic
(Jest jeszcze możliwość że zapóźno przyszłem xD)
Ostatnio edytowany przez Karolox (2008-06-01 19:25:02)
lol ale sie przechwalacie Kurwa za przeproszeniem nie doszlem do WD po to zeby slyszec ze ktos jest lepszy od kogos.. i po co jest Vldr ?? niech bedzie tylko Ldr .. aha.. i jeszcze jedno.. jak sie sprawa z przechwalaniem nie zmieni to odejde od was na poczatku bylo fajnie a teraz.. L0L kazdy sie przechwala mam juz na celownik pare klanow np -=HG=- , @p$@ , Let-Paint . czBB ale czBB raczej mnie nie przyjmie xDD bo 50/50 gram... PzDr mam nadzieje ze sie wszystko poprawi !
Lider
OmEgA napisał:
lol ale sie przechwalacie Kurwa za przeproszeniem nie doszlem do WD po to zeby slyszec ze ktos jest lepszy od kogos.. i po co jest Vldr ?? niech bedzie tylko Ldr .. aha.. i jeszcze jedno.. jak sie sprawa z przechwalaniem nie zmieni to odejde od was na poczatku bylo fajnie a teraz.. L0L kazdy sie przechwala mam juz na celownik pare klanow np -=HG=- , @p$@ , Let-Paint . czBB ale czBB raczej mnie nie przyjmie xDD bo 50/50 gram... PzDr mam nadzieje ze sie wszystko poprawi !
lol koles i ty o tym tak glosno mowisz, że chcesz klan zmienic moze na lodzie zostaniesz niezly zart ty wiesz że ciebie przyjolem dlatego ze w TTO byles bo nie pokazales jeszcze ani razu klasy!!! A i tak przy okazji sie nie chwalimy po prostu stwierdzilem ze ktos lepiej gra od kogos
A co do treningu to chcialem ich jakos zmobilizowac aby lepiej grali a że jestem najlepszy to żart napisałem.
Nie rozumiem o co ci biega
Mnie też to wkurwia popieram Omega
Nie chce mi się słuchać tych twoich przechwałek jeśli nawet to żart
@przemek
Pamiętasz w rekrutacji był post żę twój najlepszy wyniik to 27/3
(coś koło 250) z tego co widziałem nigdy nie miałeś takiego wyniku -.-(wracam do sprawy tamtej tylko żeby dać przykład i to udowodnić)
wyciągałeś ledwo 140,150 i 12/18! (strzelałem coś koło tego)
Pozdro
P.S W pełni popieram Omega i uważam że jeśli lider nie umie się uspokoić to reszta też (sam przyznam że się chwaliłem ale wreszcie po przemowie Omegi dotarło no mnie że to było huj warte)
Lider
Karolox napisał:
Mnie też to wkurwia popieram Omega
Nie chce mi się słuchać tych twoich przechwałek jeśli nawet to żart
@przemek
Pamiętasz w rekrutacji był post żę twój najlepszy wyniik to 27/3
(coś koło 250) z tego co widziałem nigdy nie miałeś takiego wyniku -.-(wracam do sprawy tamtej tylko żeby dać przykład i to udowodnić)
wyciągałeś ledwo 140,150 i 12/18! (strzelałem coś koło tego)
Pozdro
P.S W pełni popieram Omega i uważam że jeśli lider nie umie się uspokoić to reszta też (sam przyznam że się chwaliłem ale wreszcie po przemowie Omegi dotarło no mnie że to było huj warte)
Ok nie bede sie wiecej chwalił. Przepraszam jeśli to was drażni (mam screena z rekordem jeśli mi nie wierzysz Karol ) Sokol może potwierdzic byl ze mna wtedy
Moge wysłac na gg !!!
Jeśli coś ci nie pasi to moje przechwałki-(To tylko sprawozdania z gry)
Lider
Siema!!!
Trza pomału myśleć o sparach z innymi klanami ja dziś i jutro nie będę na treningach gdyż EURO itp.
Ale w tym tygodniu trza będzie zrobić parę treningów i sprawdzić kto jest w dobrej formie no i przećwiczyć różne taktyki na naszej klanowej mapce Dragon,ustalimy z jakim klanem stoczymy pojedynek jak i ustalimy skład na niego.
Pozdro
Lider
W tym tygodniu postaram się coś dodać na forum aby to wszystko lepiej wyglądało no i trzeba zacząć kogoś zapraszać do klanu...........
No wreszcie się ktoś odezwał
@Sokół
Zaczynasz myśleć jak prawdziwy VLdr ale myślenie to nie wszystko
P.S mnie nie byłó na trenolu bo byłem u kuzyna od 13.40 do 20.00
Wróciłem 21.00
i treningu już nie było